Termékek Menü
Itt jársz: >

Olang

Az Olang céget, akik a tartós lábbelik gyártására specializálódtak,az 1980-as évek legvégén alapították Észak-Olaszországban. Székhelye a Treviso tartománybeli Volpago del Montello városa.

Az Olang alapítás óta eltelt időben a cég kivívta azt, hogy az olaszországi cipőmesterek és az ország sikeres és rangos gyártói között emlegessék. Ezt elsősorban a fiatalos és dinamikus hozzáállásnak köszönhetik.
A tervezésért és marketingért felelős jól összeszokott gárda képviseli az Olang márkát a tradicionális cipőszakmában. A nagy tapasztalatokkal rendelkező márka jelen van szerte Európában, és számos országban a világon.

A gyártmánypaletta választékot nyújt trekking, szabadidő és divat cipőkből egyaránt, az évszakhoz és felhasználói korosztályhoz alkalmazkodva. Az egyedi arculatot képviselő modellek hűen tükrözik a cég jelmondatát: olasz érzületű divat és tervezés. A cipők egytől egyig az Európai Unióban készülnek, ennek köszönhetően tartós és kitűnő minőségű termék az eredmény. Az Olang ízig-vérig olaszos tervezése a legújabb divatirányzatot tükrözi.

Rendezés:
Nézet: