Termékek Menü
Itt jársz: >

Deuter

ÉRTÉKEINK

Szeretjük a munkánkat. Ez motivál minket, ez ad erőt. Őszinte szenvedélyünkkel inspirálhatjuk vevőinket, és meggyőzhetjük őket a termékeink értékéről.

A Deuter számára a szabadtéri sport minden. Termékeink szabadtéri teljesítményhez készülnek. A Deuternél mindenki személyes felelősséget vállal a környezet védelméért, valamint azért, hogy megóvja a természetet a jövő generációk számára is.

A Deuter hosszú távon kíván sikeres lenni. Nem hiszünk a gyors profitmaximalizálásban. Számunkra a biztos jövő alapját a gazdálkodás, az ökológia és a társadalmi elkötelezettség jelenti.

A biztonságot fontosnak tartjuk. Ebbe a munkahelyek és a bérek biztonsága is beletartozik. Ezt a vállalat jó hírnevének köszönhetően garantálhatjuk, valamint fenntartható vállalati szemléletünknek, amely értékrendünk központi eleme.

A márkát a csapat határozza meg. Hiszünk abban, hogy a csapat szükséges a feladatok végrehajtásához és a problémák megoldásához. A tisztesség, a hűség és a tolerancia elveinek megfelelően cselekszünk. Tiszteljük és becsüljük munkatársainkat, vevőinket és üzletfeleinket. Számunkra alapvető, hogy segítsünk másokon, ahogy az is, hogy elfogadjuk mások segítségét.

A vezetés pozitív jelenség. Minden szinten motivál. Olyan célok megvalósítására törekszünk, amelyeket együtt fogalmaztunk meg, és amelyek egyértelműen meghatározottak és átláthatók.

Hiszünk a jó munkahelyi légkörben. Ez garantálja a nagyfokú azonosulást a vállalattal, a márkával és napi feladatainkkal. Gyakorlatias munkaszemléletünket az egymással szembeni nyitottság és bizalom határozza meg. A kölcsönös tisztelet alapvető fontosságú, különösen új munkatársak befogadásakor.

Az egyéniség kreatív alapértékünk. Minden munkatársunk lehetőséget kap arra, hogy megvalósítsa és fejlessze önmagát. Ez az önálló munkavégzés iránti elkötelezettséget feltételez, amelyet minden munkatársunknak meg kell élnie. Elhivatottságot érzünk a fiatalok oktatásáért és képzéséért, valamint személyiségük és szakmai fejlődésük támogatásáért.

A Deuter számára a megbízhatóság alapvető fontosságú. Megtartjuk ígéreteinket, és készen állunk arra, hogy azok alapján mérettessünk meg. Teljes felelősséget vállalunk a hibáinkért, és minden esetben arra törekszünk, hogy azokat vevőink maradéktalan megelégedésére javítsuk ki. Elérhetők vagyunk vevőink, üzletfeleink és munkatársaink számára, és hiszünk a tartós üzleti kapcsolatok ápolásában.

A szakosodás révén hűek maradhatunk ahhoz, amihez a leginkább értünk. Ez teszi lehetővé számunkra a folyamatos innovációt, valamint vezető piaci pozíciónk megőrzését. Ez alapvető fontosságú tényező, hiszen a Deuter sikere a márka jó hírnevén alapul. A szaktudás minden szinten: termékeinkben és valamennyi szolgáltatásunkban egyaránt érvényesül.

A piacorientáltság a vevői elégedettség kulcsa. A Deuter termékei nincsenek teletömve felesleges extrákkal; minden elemük valódi előnyt jelent a vevők számára. Ugyanígy valamennyi szolgáltatásunk is vevőorientált. Folyamatosan dolgozunk termékeink és szolgáltatásaink továbbfejlesztésén, amelynek érdekében közvetlen párbeszédet folytatunk üzletfeleinkkel és vevőinkkel.

Célunk a legmagasabb szintű szakértelem. Minden részletében tökéletesen meg akarjuk érteni és el akarjuk sajátítani azt, amivel foglalkozunk. Ez szigorú követelmény, amely a vevőszolgálattól a munkatársak képzéséig minden szinten érvényesül. Vállaljuk az összetett kihívásokat. Összpontosítunk és ambiciózusak vagyunk – mindig a legjobb megoldást keressük.

A Deuter minden tekintetben hiteles márka. Szenvedélyünk a munkánk és annak eredménye. Csapatunk minden tagja aktív, és imádja a szabadtéri sportokat. Vállalatunk gyakorlatias, és még a kiemelkedő üzleti sikerek időszakában is a földön jár. Ez a mentalitás tükröződik tisztességünkben, valamint abban a baráti és hűséges bánásmódban, amelyben egymást és vevőinket is részesítjük. 

Rendezés:
Nézet: